Nå har vi gleden av å presentere nye ID.4 i vårt showroom!

Her snakker vi om en fullverdig familiebil med knallgod plass innvendig og ikke minst en rekkevidde på nærmere 52 mil! Bilen har en startpris på 361.800 kroner.

Den nye ID.4 har imponerende plass i kupeen. Allerede når du setter deg inn, legger du merke til den gode beinplassen, den store midtkonsollen og de komfortable Ergo Active komfortsetene i stoff/Alcantara med elektrisk justering, minnefunksjon, regulerbar korsryggstøtte med massasje funksjon og uttrekkbar lårstøtte. Andre høydepunkter er den midtplasserte 12-tommers berøringsskjermen, oppvarmet 3-ekers skinnmultifunksjonsratt med berøringsstyrte funksjoner og Isofix-fester for feste av to barneseter bak.

Bakhjulstrekk og firehjulstrekk

I den nye Volkswagen ID.4 utgjør batteriet og elmotoren hovedtyngden. Batteripakken sitter mellom akslingene, mens elmotoren sitter på bakakslingen. Dette gir en vektfordeling på tilnærmet 50/50 og gjør at kjøreegenskapene til ID.4, med høyt dreiemoment og marktrykk på bakhjulene blir svært gode og sikrer god framkommelighet. 

Den nye ID.4 blir også tilgjengelig med firehjulstrekk!

Inntil 517km elektrisk rekkevidde

ID.4 har lang rekkevidde til hverdagslige gjøremål og lange ferieturer uten at det går utover komforten. Utstyrsversjonene ID.4 City og Style har en netto batterikapasitet på 52 kWt, med en rekkevidde på inntil 343 km, mens ID.4 Life, Business, Family, Tech og Max har en netto batterikapasitet på 77 kWt og en elektrisk rekkevidde på inntil 517km.

Har du lyst å prøve en slik bil? Bestill prøvekjøring.

Når ønsker du å prøve bilen?(nødvendig)