Trenger bilen din en vask etter ditt lille påske eventyr? I vårt topp moderne vaskeland levert kan du nettopp fikse dette.Daglig vaskes det rundt 2 millioner kjøretøy gjennom et slikt anlegg, som gjør dem verdensledende.

Vårt selvvaskeanlegg består av 2 innendørs haller. Her kan du lukke porten å stå varmt og godt når du vasker bilen din. Dette er definitivt noe vi setter pris på i nord, hvor store deler av året består av kulde. Alle kjemikaliene er av øverste kvalitet og tilpasset hver årstid.

40 graders varmt vann fjerner alle merker.

Vi i Svebjørn Auto har stor tro at teknologi hører sammen. Derfor velger vi å fornye oss og følge med på trender slik at kundeopplevelsen blir så bra som den kan bli. I vår app kan du fylle på saldo for selv vask, og du følger med på saldoen i sanntid under din vask.

  1. Last ned vår App
  2. Registrer deg ved navn, telefon og epost.
  3. Fyll opp saldoen eller kjøp et medlemskap.

 

 

Er dette noe for dine ansatte?

 

Hva med å gi ekstra goder til dine ansatte, eller ha muligheten til å holde firmabilene rene til enhver tid. Ja, dette er mulig. Vi har også veldig gunstige bedriftsavtaler for din bedrift. Hos oss skaper du en god rutine innenfor bilvask. Det veldig mange bedrifter ikke tenker på, er at slike detaljer spiller inn på din profilering som bedrift. En ren bil er ikke bare en ren bil, men gir et budskap til omverden om gode rutiner, renhold og ikke minst en profesjonell holdning.

 

Spill på lag med Svebjørn Auto, og vi spiller deg både ren og god.