Bli vår nye superstjerne

Hos Svebjørn verdsetter vi personer som hele tiden ønsker å utvikle seg og besitter de menneskelige egenskapene som har en påvirkning på menneskene rundt deg. Det du ikke kan om bil lærer vi deg, så lenge den rette innstillingen er tilstede.

Bli med på laget!

Hos Svebjørn verdsetter vi personer som hele tiden ønsker å utvikle seg og besitter de menneskelige egenskapene som har en påvirkning på menneskene rundt seg. Det du ikke kan om bil lærer vi deg, så lenge den rette innstillingen er tilstede.

Svebjørn som arbeidsgiver

Svebjørn ble etablert i 1952 og er dermed Narviks og en av Nord-Norges eldste bil bedrifter. i 2020 leverte vi 450 nye og brukte biler. Av det totale nybilmarkedet leverte Svebjørn hver tredje bil, altså 33% av alle nye biler. Vi er 24 ansatte som er svært serviceinnstilt og står på for at kundene skal bli fornøyde og at ansatte skal trives.

 

Kursing

Hos oss er kunnskap og utvikling viktig. Derfor sender vi ofte våre ansatte på kurs.

Spennende arbeidshverdag

Ingen dag er like. Hos oss gir vi deg et spennende og utfordrende arbeidshverdag.

Konkurransedyktige betingelser

Sosiale aktiviteter

Miljø innad i selskapet er noe vi verdsetter høyt. Derfor har vi sterkt fokus på det sosiale. Det kan være alt fra bowling eller middag, til våre årlige eventer.

Arbeidsmiljø

Positiv og energidrivende arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter

Bli en del av Svebjørn

Er du usikker om du kvalifiserer til noen av stillingene, eller ønsker å jobbe hos oss. Send oss en melding så tar vi kontakt med deg.